Lincoln Electric Invertec 400-SX

Descrierea produsului
Aparatul se vinde impreuna cu accesoriile standard :  Sursa pentru sudare SEM şi WIG Invertec® 400SX este un echipament portabil dar şi robust, ce furnizează excelente caracteristici se sudare. Aparatul poate fi folosit atât în atelier, cât şi în aer liber, alimentat de la un generator cu motor termic. Funcţiile Lift TIG, Hot Start şi Arc Force întregesc flexibilitatea deosebită a acestui sistem. Parametrii nominali ai aparatului permit sudarea continuă cu o mare varietate de tipuri de electrozi înveliţi. Sursa pentru sudare SEM şi WIG Invertec® 400SX este un echipament cu o construcţie solidă, de uz industrial, dotat cu toate funcţiile necesare sudării profesionale SEM şi WIG (Lift TIG), capabil să îndeplinească aplicaţii dintre cele mai dificile. Robust, destinat utilizării în condiţii grele de lucru. Excelent la sudarea cu electrozi înveliţi rutilici, bazici, dar şi celulozici. Plăci de comandă complet protejate, separate de traseul aerului prin aparat. Curentul maxim furnizat (400 A)permite utilizarea electrozilor înveliţi de până la 6,3 mm diametru. Reglaje pentru dinamica arcului (Arc Force) şi amorsare (Hot Start) incluse în dotarea standard. Panou de comandă complet şi uşor de utilizat. Compensare automată a variaţiilor tensiunii de alimentare, permiţând şi alimentarea de la un generator cu motor termic. Sudare WIG cu amorsare Lift TIG, fără contaminare cu wolfram. Dotat cu afişaj digital pentru un reglaj de precizie al curentului de sudare. Conform cu normele IEC974-1, ROHS şi CE privind siguranţa şi securitatea în utilizare.
Denumiri similare la Aparat de sudura Invertor Lincoln Electric Invertec 400-SX: Invertec 400 SX, Invertec400SX, Invertec400-SX
Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.

^